Logoped.hr – prvi portal posvećen logopediji

Logopedi - novosti

Dobrodošli na Logoped.hr- Portal za roditelje, stručnjake i logopede!

Tko smo mi?
Grupa magistriranih logopedinja i logopeda, u suradnji s brojnim studentima logopedije pri Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu koja se odlučila upustiti u pokretanje projekta koji je pred vama, pod nazivom “Logoped.hr – Portal za roditelje, stručnjake i logopede” u cilju osvještavanja javnosti i pružanja kvalitetnih informacija dostupnih na jednom mjestu, roditeljima i ostalim stručnim suradnicima koji rade s djecom s govorno-jezično-komunikacijskim teškoćama. Odlučili smo stati na kraj disperziji informacija čija točnost varira!

Logoped.hr prvi je portal ovakve vrste i tematike u Hrvatskoj, ali i u regiji, a održavaju ga isključivo stručnjaci – magistri logopedije. Portal je osmišljen kao centralno mjesto informiranja roditelja, učitelja i stručnjaka koji se u svom radu susreću s djecom s jezično – govorno – komunikacijskim teškoćama.

Portal će biti redovito ažuriran i nadopunjavan svim relevantnim informacijama potrebnim svim ciljanim skupinama portala, uz mogućnost postavljanja direktnog pitanja logopedu i dobivanja stručnog odgovora u najkraćem mogućem roku. Ovime pružamo roditeljima i svima kojima su informacije potrebne, jednostavan i efikasan način dobivanja savjeta i informacija koje su provjerene i iza kojih stoje logopedi sami, što je novitet na bespućima interneta.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)